Produse din Onix

Finisaj
Gama
Culoare
Grosime
Filter

Sunt 12 produse disponibile

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Ce trebuie să știți despre Onix

Permiteți-mi să vă introduc în universul fascinant al onixului, un material ce a cucerit inimile designerilor de interior și arhitecților din întreaga lume. Ca fondator al Rockstar Stone SRL, am avut plăcerea să lucrăm cu această piatră semiprețioasă în nenumărate proiecte, și astăzi aș dori să împărtășesc cu dumneavoastră cunoștințele noastre despre acest material inegalabil.

Onixul: O Piatră cu Caracter

Onixul este o formă de calcar, caracterizată prin benzile sale paralele în culori diverse și strălucitoare. Acesta este un material foarte calitativ, datorită combinării frumuseții sale naturale cu o rezistență notabilă.

Utilizări ale Onixului în Construcții și Finisaje

  1. Plăci de Perete: Onixul poate transforma un perete obișnuit într-o operă de artă. Cu nuanțele sale bogate și transluciditatea sa, plăcile de onix creează un efect vizual spectaculos. Eleganța sa poate accentua orice spațiu, fie că este vorba de un hol de hotel sau o baie personală.

  2. Blaturi și Mese: Onixul este adesea folosit pentru blaturi de bucătărie și mese de dining. Suprafețele lucioase și textura sa fină adaugă un strop de lux oricărei încăperi.

  3. Lavoare și Cadite de Baie: Este un material excelent pentru a crea lavoare și cadite de baie unice. Designul său natural poate transforma o baie simplă într-o oază de relaxare.

  4. Iluminat: Unul dintre aspectele unice ale onixului este capacitatea sa de a transmite lumina. Plăcile de onix retroiluminate pot crea un ambient cald și invitant în orice spațiu.

  5. Pardoseli: Onixul poate fi folosit pentru a crea pardoseli deosebite. Rezistența și durabilitatea sa îl fac ideal pentru spații cu trafic intens, oferind în același timp un aspect estetic superior.

De ce Onixul este un Material Calitativ?

  • Rezistență: Onixul este cunoscut pentru durabilitatea sa. Cu îngrijire corespunzătoare, poate rezista ani de zile.
  • Unicitate: Fiecare bucată de onix este unică, cu modele și culori care nu pot fi replicate.
  • Versatilitate: Se poate adapta la diverse stiluri și setări, oferind o varietate de opțiuni de design.
  • Valoare Adăugată: Onixul adaugă valoare și prestigiu oricărui spațiu, fiind o alegere preferată pentru proiectele de lux.

În încheiere, aș dori să vă invit să vizitați showroom-ul nostru din Sibiu, strada Calea Turnișorului nr. 100, pentru a vedea aplicații reale ale acestui material magnific. Echipa noastră de experți vă va ghida prin selecția noastră diversă de onix și vă va ajuta să găsiți soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Cu stimă și respect, Daniel Fondator, Rockstar Stone SRL